20 spørgsmål om økonomien ved digital bevaring

transparency

MetaArchive Cooperative har i forlængelse af initiativer som bl.a. 4C-projektet arbejdet på at belyse omkostningerne ved digital bevaring.

Resultatet af MetaArchives analyse, er, at det ikke er muligt at foretage komparative studier af leverandørers ydelser, idet der ingen gennemsigtighed er på området.

I stedet har MetaArchive Cooperative udarbejdet en række spørgsmål som bevaringsinstitutioner bør stille sig selv i forbindelse med valg af udbyder af digitale løsninger.

De 20 spørgsmål, der skal hjælpe bevaringsinstitutioner til at gennemskue prisen på diverse værktøjer, services og løsninger til digital bevaring, kan ses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi gør opmærksom på, at Digitalbevaring.dk frasiger sig ethvert ansvar for indholdet af offentlige kommentarer. Vi gør samtidig opmærksom på, at Digitalbevaring.dk forbeholder sig retten til at publicere, slette og redigere kommentarer på hjemmesiden samt opbevare navn, e-mail og ip-adresse på kommentarskrivere. Hvis du ønsker din kommentar og tilhørende brugeroplysninger slettet, bedes du kontakte os.